EXAMINE THIS REPORT ON مرض قند یا دیابت

Examine This Report on مرض قند یا دیابت

Examine This Report on مرض قند یا دیابت

Blog Article

تکنسین آزمایشگاه، نمونه خون را از ورید بازویی شما می‌گیرد. برای این منظور باندی به نام گارو را روی بازوی شما می‌بندد و پس از پیدا کردن رگ، با سرنگ خونگیری را انجام می‌دهد.

در هنگام افزایش قند خون راهکارهای ذکر شده در مقاله می‌تواند تا حدی منجر به افت قند خون شود:

متفورمین برای شما کافی نیست و حتما باید دارو را بیشتر نمایید و تحت نظر مرتب باشید. رعایت اصول تغذیه در دیابت و انجام فعالیت بدنی هم کمک کننده است.

ممکن است نیاز باشد با یک متخصص تغذیه برای تغییر مقدار و نوع غذاهای مصرفی خود مشورت نماییدو با اصلاح عادات غذایی از بروز مجدد قند خون بالا جلوگیری کنید.

مصرف یک رژیم غذایی سالم و متعادل بسیار مهم است. ولی راهکارهای بیشتری هم برای کاهش یا کنترل قند خون بالا وجود دارند که عبارت‌اند از:

صفحه اصلی » مقالات » پزشکی و سلامت » غدد و تغذیه » قند خون: جدول قند خون پایین، نرمال، بالا و بعد از ناشتا / درمان قند خون بالا

... با چند پزشک مشورت کردم، بعضی معتقد به خوردن متفورمین برای کاهش وزن سریع تر و دور شدن از افتادن در نشانه بیماری قند خون عرصه دیابت هستند و برخی گفتند بهتر هست فعلا فقط رژیم و ورزش ادامه بدم و متفورمین نخورم....

از روز بعدش دستگاه خونگی سنجش قند گرفتم و یکم حجم غذای عادیم رو کم کردم... در یک هفته گذشته قند ناشنا معمولا بین۱۰۰ تا ۱۰۴ بوده و قند دو ساعته بعد صبحانه معمولا زیاد تفاوتی نمیکنه و زیر ۱۰۸ بوده ولی قند دو ساعته بعد شام طی سه شب متوالی ، ۲۰۰، ۱۹۹، ۱۷۴ بوده ...چیزی که باعث تعجبم میشه اینه که بعد خوردن اولین وعده غدایی در روز بعد دو ساعت قندم افزایش چندانی نداره، ولی بعد از خوردن شام قند دو ساعته بالاست( کلا دو وعده غذا میخورم)...البته اولین وعده نیمرو میخورم که فکر کنم بی تاثیر نباشه.

بیشتر بخوانیم: تست فولیک اسید خون؛ نحوه انجام این آزمایش چگونه است؟

تغییر در میزان هورمون ها به عنوان مثال حین دوران قاعدگی (برای بانوان )

سپس در بازه‌های زمانی مشخص که معمولا ۳۰ دقیقه، یک ساعته، یک و نیم ساعته، ۲ و سه ساعته است، دوباره از شما نمونه خون گرفته می‌شود. این بازه‌های زمانی توسط پزشک معالج تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین میوه ها برای افراد دیابتی کدامند؟

اگر کتون موجود در ادرار بیشتر از ۸۰ میلی‌گرم بر دسی لیتر باشد باید هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید؛ به یاد داشته باشید که در برخی از مواقع هرچند سطح قند خون افزایش پیدا کرده است اما کتون موجود در ادرار کاملاً طبیعی به نظر می‌رسد.

اگر دیابت نوع ۱ یا ۲ دارید ، ردیابی قند خون به طور منظم به شما کمک می کند بفهمید دارو، غذا و فعالیت بدنی چگونه بر آن تأثیر می گذارد.

Report this page